Scroll Top

Celebramos el Día escolar de la Paz y la No Violencia en Ripoll

2018-01-30

Celebramos el Día escolar de la Paz y la No Violencia en Ripoll

30 de enero de 2018

Avui, 30 de gener, celebrem el Dia escolar de la Paz i la No Violència, una jornada en la que recordem la necessitat d’educar per a la pau i la no violència, la tolerància, la solidaritat, la igualtat i el respecte als Drets Humans.

L’Ajuntament de Ripoll, juntament amb l’Institut Abat Oliba de Ripoll, ens ha convidat a compartir aquest dia amb ells. En Shahid, en Ramón i la Irene s’han desplaçat fins a Ripoll per a poder viure aquest dia que amb tant de carinyo l’Institut Abad Oliba ha dedicat a activitats que promouen la Pau.

En Shahid ha realitzat dues xerrades, una pels alumnes de 4rt i l’altre pels de 3r d’ESO, amb els que ha compartit no només la Travessa TSS 17 que va recòrrer els Pirineus PER LA PAU, sinó també el Manifest per La Pau i la seva història de superació personal. En Shahid, amb la mateixa edat que els jóves de l’institut, va recòrrer milers de kilòmetres buscant superar-se, sortir de la seva zona de confort i somiant en trobar noves oportunitats.

En el dia d’avui també hem disfrutat dels murals de Serraduras i la feina impecable de jóves de l’INS amb la creativitat de l’artista Eudald Alabau.

Moltes gràcies amics i amigues de Ripoll per aquesta jornada!

Avui, 30 de gener, celebrem el Dia escolar de la Pay i la No Violència, una jornada en la que recordem la necessitat d’educar per a la pau i la no violència, la tolerància, la solidaritat, la igualtat i el respecte als Drets Humans.

El Ajuntament de Ripoll junto con el Institut Abat Oliba de Ripoll, nos han invitado a compartir este día con ellos. Shahid, Ramón e Irene se han desplazado a Ripoll para poder vivir este día que con tanto cariño el Institut Abat Oliba ha dedicado a actividades que promuevan la Paz.

Shahid ha realizado dos charlas, una para los alumnos de 4º y otra para los de 3º de la ESO, con los que ha compartido no solo la Travesía TSS 17 que recorrió los Pirineos POR LA PAZ, sino también el Manfiesto Por la Paz y su historia de superación personal. Shahid, a la misma edad que los jóvenes del instituto recorrió miles de kilómetros buscado superarse, salir de su zona de confort y soñando con encontrar nuevas oportunidades.

También hemos disfrutado de los murales de Serraduras y el trabajo impecable de los jóvenes del INS con la creatividad del artista Eudald Alabau.

¡Mil gracias amigas y amigos de Ripoll por esta jornada!

***

Si quieres recibir información de las actividades paralelas de la TSS suscríbete a nuestra newsletter. Si quieres venir a caminar con nosotros en alguna etapa de la Travesía Transpirenaica Social Solidaria 2018 envíanos un correo a info@transpirenaicasocialsolidaria.org.

Puedes colaborar con nosotros haciendo una donación

***

Caminamos para que todos los jóvenes tengan oportunidades

Dejar un comentario